torsdag 30 december 2010

God fortsättning och gott slut!

Julhelgen har passerat och jag tror att jag hamnade i någon slags jul-koma (lite som palt-koma, fast det håller i sig flera dagar...). Granen är fin men barrar något förfärligt. Den åker nog tyvärr snart ut. Jag antar att det är kylan ute som gör att den inte trivdes med att komma in.

Jag vill passa på att tacka alla kunder som handlat hos oss veckorna före jul, både på marknader och hemma i butiken. Det är roligt att fler och fler hittar till oss och även roligt med gamla kunder som berättar om hur mycket det tycker om och använder skinn de köpt hos oss tidigare.

Och faktiskt så har vi nästan helt slut med skinn igen i butiken. Jag har ett par långhåriga skinn kvar. Och så finns det några kuddar och boor i lager också. Men eftersom jag har så lite skinn så tar jag lite ledigt från butikstiderna och återkommer med torsdagsöppet när jag fått hem nästa omgång från berederiet. De beräknas anlända i månadsskiftet feb/mars. Naturligtvis går det bra att komma förbi ändå om vi är hemma, ring bara först och kolla så slipper ni köra i onödan!

måndag 13 december 2010

Frost

Idag känns det riktigt kallt ute. -22 grader står det på termometern. Fåren verkar dock inte bry sig särskilt mycket om kylan. De har mat, vatten och en ströbädd att ligga på och en varm päls!


En som trots sin päls tycker det är kallt ute idag är vår nya familjemedlem. Låt mig presentera Frost! Han är en border collie på 10 veckor. Så den vakna tiden är han svår att fånga på kort! :) Han kommer från Om Ints i Yttersta, Lillpite. Han flyttade in hos oss i lördags. Så han håller som bäst på att vänja sig vid sitt nya hem. Hittills har det fungerat jättebra. Och visst är han fin!? Jag har inte sett så många vita border collies tidigare. Men i den här kullen var de tre som var övervägande vita. Lite bruna fläckar har han på öronen och i ansiktet. Jag ska försöka fånga honom på bild "in action" senare.

Må gott i kylan och en skön Lucia-dag önskar jag er!

fredag 10 december 2010

Idag åker jag in till stan

Jag har packat med mig skinn och kuddar och lite av varje... Ni hittar mig inne på Sparbanken Nords kontor i Piteå  där de idag har en liten julmarknad. Kl 10-16. Välkommen att besöka mig där!

För att bättra på julstämningen här på bloggen så har jag ordnat lite snöfall. Tipset har jag fått från Maria. Och här kan ni se hur man gör!