lördag 3 november 2012

Pandahunden

Att valla lamm den här tiden på året innebär oftast en skitig hund efteråt. Idag såg han ut som en panda. Fråga mig inte hur han lyckades göra en fläck runt ögat... Men lite söt blev han!


torsdag 1 november 2012

Dags att ta ned skyltenNä, riktigt så illa är det inte. Men skylten vid vår lilla gårdsbutik, som jag egenhändigt målat för några år sedan, fick nog av höstens regn och blåst. Så det är dags att förnya med ny skylt. Och tanken är att en ny skylt ska upp på den gamla ladugården, när den genomgått förvandlingen. Men jag får nog flytta upp det på prioriteringslistan, för det här ser ju för tråkigt ut!

Vi har börjat ladda för årets julmarknader. Den 17-18 november finns vi i Öjebyn på Gammeldags julmarknad och den 1-2 december finns vi på vår stammisplats uppe i Lidgården på Fagerviks julmarknad, i Svensbyn. Vi hade hoppats få hem skinn i slutet av november. Men berederiet har meddelat att vi får dem i v 50. Så det innebär alltså att vi inte hinner få dem till julmarknaderna vilket vi tycker är hemskt tråkigt, men det är inte något vi kan göra åt. Berederiet jobbar så fort de kan.