torsdag 30 december 2010

God fortsättning och gott slut!

Julhelgen har passerat och jag tror att jag hamnade i någon slags jul-koma (lite som palt-koma, fast det håller i sig flera dagar...). Granen är fin men barrar något förfärligt. Den åker nog tyvärr snart ut. Jag antar att det är kylan ute som gör att den inte trivdes med att komma in.

Jag vill passa på att tacka alla kunder som handlat hos oss veckorna före jul, både på marknader och hemma i butiken. Det är roligt att fler och fler hittar till oss och även roligt med gamla kunder som berättar om hur mycket det tycker om och använder skinn de köpt hos oss tidigare.

Och faktiskt så har vi nästan helt slut med skinn igen i butiken. Jag har ett par långhåriga skinn kvar. Och så finns det några kuddar och boor i lager också. Men eftersom jag har så lite skinn så tar jag lite ledigt från butikstiderna och återkommer med torsdagsöppet när jag fått hem nästa omgång från berederiet. De beräknas anlända i månadsskiftet feb/mars. Naturligtvis går det bra att komma förbi ändå om vi är hemma, ring bara först och kolla så slipper ni köra i onödan!

2 kommentarer:

Titti sa...

Gott Nytt År på er allihop! Kram från Titti

Veronica Landström sa...

God fortsättning på det nya året Josefin!
Hemsidan och bloggen är jättefin, bra jobbat :-)